Escape room op eigen locatie (grote groepen tot 200 personen)

Naast onze eigen escape rooms verzorgen wij ook escape rooms op een andere (eigen) locatie. Dit spel is uitermate geschikt voor grote groepen vanaf 15 personen (tot 200 personen) en kan op (bijna) iedere gewenste locatie gespeeld worden, dus ook bij jullie bedrijf! Mocht je dat niet willen dan hebben wij binnen ons netwerk ook verschillende (horeca)locaties in de regio tot onze beschikking.

Uitleg

Tijdens dit ongeveer 1,5 uur durende spel zit je niet in een afgesloten ruimte, maar strijd je in verschillende kleine groepen om als eerste de code van de kluis in het midden te kraken. Er worden verschillende groepjes gemaakt van maximaal 6 personen en iedere groep heeft z’n eigen ‘escape room’. Dit is een gedeelte op de locatie dat is afgeschermd door middel van verschillende banners. Naast verschillende escape room puzzels en kistjes met sloten op tafel zullen jullie ook gebruik moeten maken van de informatie die op de banners verstopt is. Stapje voor stapje zullen jullie verder komen in het spel en verschillende attributen vrijspelen. Uiteindelijk zal er één groep zijn die als eerste de code van de kluis heeft ontrafeld en de kluis kan openen.

Kosten

De kosten voor de escape room op locatie hangen af van de grootte van de groep. Voor een offerte op maat kun je te allen tijde contact opnemen via info@escaperoomwinterswijk.nl of via ons contactformulier. We helpen je graag om er een onvergetelijk uitje van te maken.