Kinderfeestje bij Escape Room Winterswijk

Je verjaardag vieren bij Escape Room Winterswijk? Dat kan! In onze gezellige, versierde lounge ontvangen we jou en je vriendjes en vriendinnetjes graag. Tijdens het kinderfeestje is er onbeperkt ranja, snoep en chips voor iedereen. Na een uitleg over hoe een escape room werkt, worden jullie opgesloten en hebben jullie 45 minuten de tijd om ‘de geheime code van de kunstenaar’ te vinden.

We hebben 2 kamers: Mysterie van Mondriaan en Winterwonderland. Mysterie van Mondriaan is te boeken tot en met 8 kinderen en Winterwonderland is ook te boeken tot 8 kinderen maar ook voor feestje tot en met 16 kinderen.

 

Leeftijd en tijdsduur

De advies leeftijd is vanaf 10 jaar. De raadsels en puzzels zijn afgestemd op deze leeftijdscategorieën, geef bij de boeking aan om welke leeftijd het gaat. De totale tijdsduur van jullie bezoek is 1,5 uur. De groepen kunnen variëren van 4 tot maximaal 24 kinderen, (1 kleine kamer en 1 grote kamer tegelijk gespeeld) afwijkende aantallen in overleg.

Praktische informatie

De prijs voor een kinderfeestje is afhankelijk van de dag en van de kamer die je boekt.  Ma t/m do € 99,00 (max 8 kinderen), van vr t/m zo en op feestdagen € 119,00 (max 8 kinderen) en de grote kamer vanaf 8 kinderen ma t/m do € 198,00 (max 16 kinderen), van vr t/m zo en op feestdagen € 238,00 (max 16 kinderen). Als de kamer alleen door kinderen gespeelt wordt en er geen volwassenen de kamer mee naar binnen gaan, is onbeperkt ranja, snoep en chips inbegrepen.

Jullie zijn ongveer 1,5 uur bij ons op locatie, waarvan 45 minuten in de escape room. De overige tijd kan gebruikt worden voor het uitpakken van cadeautjes, speluitleg en lekker nakletsen. Desgewenst kunt je ervoor kiezen om gebruik te maken van een van onderstaande uitbreidingsmogelijkheden, waardoor de duur van het verblijf vanzelfsprekend ook langer wordt. Zo kun je dus zelfs je hele kinderfeestje bij ons plaats laten vinden. Dat wil zeggen: een uniek kinderfeestje waar nog lang over nagepraat zal worden. En het allermooiste: thuis geen rotzooi!

–> Cupcakes versieren  + € 5,- per kind.
Wie maakt de mooiste cupcakes?! Stort je met z’n allen op een tafel vol lekkers en versier je cupcake. Natúúrlijk mag je daarna je eigen cupcake lekker opeten.

–> Afsluiten met friet & snacks + € 6,50 per kind.

Reserveren kan via de onderstaande link vermeld bij opmerkingen dat het een kinderfeestje betreft en mocht je er cupcakes versieren of friet & snacks bij willen boeken vermeld dit dan ook bij opmerkingen.

Boek nu een onvergetelijk kinderfeestje!

Voor uitzonderingen kun je contact opnemen via ons contactformulier.