Kinderfeestje bij Escape Room Winterswijk

Je verjaardag vieren bij Escape Room Winterswijk? Dat kan! In onze gezellige, versierde lounge ontvangen we jou en je vriendjes en vriendinnetjes graag. Tijdens het kinderfeestje is er ranja, snoep en chips voor iedereen. Na een uitleg over hoe een escape room werkt, worden jullie opgesloten en hebben jullie 45 minuten de tijd om ‘de geheime code van de kunstenaar’ te vinden.

We hebben 2 kamers: Mysterie van Mondriaan en Winterwonderland. Mysterie van Mondriaan is te boeken tot en met 8 kinderen en Winterwonderland is ook te boeken tot 8 kinderen maar ook voor feestje tot en met 16 kinderen.

 

Leeftijd en tijdsduur

De advies leeftijd is vanaf 10 jaar. De raadsels en puzzels zijn afgestemd op deze leeftijdscategorieën, geef bij de boeking aan om welke leeftijd het gaat. De totale tijdsduur van jullie bezoek is 1,5 uur. De groepen kunnen variëren van 4 tot maximaal 24 kinderen, (1 kleine kamer en 1 grote kamer tegelijk gespeeld) afwijkende aantallen in overleg.

Praktische informatie

De prijs voor een kinderfeestje is afhankelijk van de kamer die je boekt. Voor maandag t/m zondag voor de Mondriaan kidsescape  € 119,00 (max 8 kinderen) en de single room Winter Wonderland voor 119,-  (max 8 kinderen). De battle room Winter Wonderland vanaf 9 kinderen maandag t/m zondag € 238,00 (max 16 kinderen). Als de kamer alleen door kinderen gespeeld wordt en er geen volwassenen de kamer mee naar binnen gaan, is ranja, snoep en chips inbegrepen.

Jullie zijn ongveer 1,5 uur bij ons op locatie, waarvan 45 minuten in de escape room. De overige tijd kan gebruikt worden voor het uitpakken van cadeautjes, speluitleg en lekker nakletsen. 

–> Cupcakes versieren  + € 5,- per kind.
Wie maakt de mooiste cupcakes?! Stort je met z’n allen op een tafel vol lekkers en versier je cupcake. Natúúrlijk mag je daarna je eigen cupcake lekker opeten.

Reserveren kan via de onderstaande link vermeld bij opmerkingen dat het een kinderfeestje betreft en mocht je er cupcakes versieren bij willen boeken vermeld dit dan ook bij opmerkingen.

Boek nu een onvergetelijk kinderfeestje!

Voor uitzonderingen kun je contact opnemen via ons contactformulier.