Kinder/familie Escape Rooms

We hebben 2 kinder- familiekamers: Kids Mysterie van Mondriaan en Winterwonderland.

Deze Escape Rooms zijn ook als kinderfeestje te boeken:

Klik hier voor meer info over kinderfeestjes

 

Kids Mysterie van Mondriaan:

Kids Mysterie van Mondriaan is te boeken tot en met 8 familieleden.

Ga met jouw familie de uitdaging aan om binnen een uur te ontsnappen. Door samen te werken ga je de meest verrassende puzzels, raadsels en geheimen zo snel mogelijk oplossen. Lukt het jullie binnen de tijd te ontsnappen uit de escape room?

Het verhaal

‘Wetenschappers hebben ontdekt dat Piet Mondriaan zijn hele leven lang een groot geheim met zich mee heeft gedragen. Ze hebben alleen géén idee wat dat geheim is.. Wereldwijd is er nu een klopjacht gestart, omdat iedereen als eerste het mysterie van Mondriaan wil ontrafelen. Gedurende zijn leven heeft hij aanwijzingen achter gelaten voor hen die hem het beste kennen. Jouw team krijgt de unieke kans om terug in de tijd te gaan en Mondriaans leven her te beleven. Wie weet vinden jullie de aanwijzingen die leiden tot zijn grote geheim.. Maar, let op, je krijgt deze kans maar één keer en je hebt maar 60 minuten. Verpest het niet, want voor je het weet een ander er met de primeur van door..’

Het Mysterie van Mondriaan is een fictief verhaal, gebaseerd op de feiten die bekend zijn over het leven van Piet Mondriaan. Voor mensen die geen interesse in Mondriaan hebben zal dit gewoon een onwijs gave, uitdagende escape room zijn (absoluut niet saai!); kennis van of interesse in Mondriaan is absoluut niet nodig.
Voor mensen die wél interesse hebben in Mondriaan zal het een feest der herkenning zijn, door verschillende elementen uit zijn leven die terugkomen in de escape room. Deze escape room is ontstaan in samenwerking met Villa Mondriaan en is onderdeel van internationale themajaar ‘De Stijl – Mondriaan to Dutch Design.’

 

Winterwonderland

Winterwonderland is te boeken tot 8 familieleden maar ook voor families tot en met 16 personen.

Ga met jouw familie de uitdaging aan om binnen een uur te ontsnappen. Door samen te werken ga je de meest verrassende puzzels, raadsels en geheimen zo snel mogelijk oplossen. Lukt het jullie binnen de tijd te ontsnappen uit de escape room?

Het verhaal

Je gaat met Hansie naar het sneeuwrijke land, met als doel de ultieme verrassingsprijs te ontdekken. Daar aangekomen kom je er achter dat het allemaal niet zo makkelijk is als je dacht. Volgens de geruchten zou deze verstopt zijn in een Ski hut, maar, dan zullen jullie deze wel eerst moeten zien te vinden. Door sloten op te lossen kom je langzaam dichterbij de prijs. Jullie hebben nog 60 minuten tot de laatste lift teruggaat, zorg dat je ‘m niet mist.. Een uniek spel in een verrassende omgeving, waarbij twee groepjes tegen elkaar strijden om de winst! In deze escape room zul je al je zintuigen moeten gebruiken om de zichtbare én onzichtbare puzzels en sloten te kraken en is samenwerking een vereiste. Denk jij dat je het red binnen een uur?! Bewijs het ons en boek snel dit onvergetelijke avontuur.

Leeftijd en tijdsduur

De advies leeftijd is vanaf 8/10 jaar. Veel raadsels en puzzels zijn afgestemd voor kinderen van deze leeftijdscategorieën. Maar ook de volwassenen hebben hier zeker nog voldoende uitdaging in.

 

Durf jij met je familie de uitdaging aan te gaan?! << Boek nu online! >>

De prijs voor een kinder- familiekamers zijn afhankelijk van de dag en de grote van de kamer die je boekt.

 

RESERVEER NU